Zeller-Keramik.nl

Veilig en vertrouwd!

Zeller-keramik.nl is
onderdeel van
De Kruijf Serviezen welke
al vele jaren op internet
serviezen van verschillende
merken aanbiedt.

Privacy Policy

Wij zijn ons ervan bewust, dat u vertrouwen in ons stelt. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina vertellen wij u welke gegevens wij verzamelen als u onze website gebruikt en waarom wij deze gegevens verzamelen, zodat u begrijpt hoe wij werken.

 

Dit privacybeleid heeft betrekking op de diensten van De Kruijf Serviezen. U moet er bewust van zijn, dat De Kruijf Serviezen niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites of bronnen. Door gebruik te maken van onze website accepteert u ons privacy beleid.

 

De Kruijf Serviezen respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en zorgt ervoor, dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

Ons gebruik van de verzamelde gegevens:

Als u zich aanmeldt om een bestelling op onze website te plaatsen vragen wij u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens zijn nodig om uw bestelling in behandeling te kunnen nemen te verwerken/uit te voeren. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van een derde partij en niet gecombineerd met andere persoonlijke gegevens.

 

Communicatie:

Als u een e-mail of ander bericht naar ons stuurt, kan het zijn dat - om e.e.a. goed af te handelen - een bericht wordt bewaard. Soms vragen wij alsnog naar (meer) persoonlijke gegevens dan die u in een e-mail of bericht reeds hebt opgegeven maar alleen indien die relevant voor een bepaalde situatie/afhandeling is. Ook deze gevens worden niet gecombineerd met andere persoonlijke gegevens.

 

Cookies:

Wij verzamelen géén gegevens voor onderzoek om een beter inzicht te krijgen in het website gebruik van onze klanten.

 

Doeleinden:

Wij verzamelen noch gebruiken informatie voor andere doeleinden dan die zijn beschreven in dit privacybeleid tenzij wij tevoren uw toestemming daarvoor hebben verkregen.

 

Derden:

Indien u een bestelling middels onze website plaatst en aan het einde van het besteltraject kiest om deze met iDEAL te betalen wordt deze afgehandeld door Mollie. Mollie is een van de 17 Collecterende Payment Service Providers in Nederland. Het bedrijf kan alle soorten betalingen afhandelen. Wij maken uitsluitend gebruik van iDEAL die zij voor ons afhandelen, Verder wordt aan ons vertrekte informatie niet met derden gedeeld. Wij respecteren de vertrouwelijkheid van de door u verstrekte gegevens/informatie.

 

Veranderingen:

De privacyverklaring is afgestemd op het gebruik en mogelijkheden van onze website. Evt. aanpassingen en/of veranderingen van de website kunnen leiden tot wijzigingen in de privacyverklaring. Het is aan te raden om af en toe de privacyverklaring nog eens na te lezen.

 

Keuzes voor persoonsgegevens:

Indien gewenst hebt u de mogelijkheid tot het wijzigen of verwijderen van uw persoonlijke informatie die uzelf hebt verstrekt bij het plaatsen van een bestelling. Nadat een bestelling in zijn geheel is afgehandeld worden uw gegevens altijd verwijderd.

 

U kunt altijd  contact met ons opnemen om een aanpassing te laten aanbrengen in uw gegevens of het stellen van een vraag. Dit door middel van het sturen van een e-mail naar: firmadekruijf@kpnmail.nl

 

Disclaimer

De getoonde (product)informatie, prijzen etc. op de websites te weten www.zeller-keramik.nl en www.watniet.nl van de Kruijf Serviezen worden door De Kruijf Serviezen zorgvuldig samengesteld, maar er kan niet worden ingestaan voor de juistheid en volledigheid daarvan. Wijzigingen kunnen worden aangebracht zonder voorafgaande mededeling daarvan.

 

De Kruijf Serviezen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van de websites. Verder wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onjuistheden en onvolledigheden van de opgenomen/getoonde informatie en tarieven op de websites.

Hoewel De Kruijf Serviezen alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is zij niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door De Kruijf Serviezen onderhouden worden zijn louter ter informatie voor de bezoeker opgenomen. De Kruijf Serviezen neemt geen verantwoording voor de inhoud, het functioneren van deze websites noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor websites die niet door De Kruijf Serviezen worden onderhouden wijst zij af.